اداره تغذیه تأمین غذای سالم و بهداشتی و مطابق با نیازهای تغذیه ای دانشجویان را بر عهده دارد. در این راستا طبخ و توزیع ناهار در سلف سرویس دانشگاه و توزیع شام و صبحانه ( به همراه شام) در خوابگاههای دانشجویی با نظارت این اداره انجام میگیرد.
مهمترین وظایف اداره تغذیه
نظارت بر کمیت و کیفیت مواد اولیه و غذای طبخ شده از ابتدای ورود مواد اولیه تا خاتمه
توزیع تنظیم برنامه غذایی بر اساس کالری مورد نیاز و گروههای مختلف مواد غذایی
تنوع غذایی،غذاهای بومی، و در نظر گرفتن ذائقه دانشجویان
نظارت بر امور بهداشتی انبارها ، سردخانه ها ، آشپزخانه ، سالن ها ی غذاخوری
انجام خدمات مربوط به رزرو غذا ، شامل صدور کارت تغذیه ،کنترل اعتبار کارتهای تغذیه ، فروش ژتون آزاد و ...
نظارت بر بوفه دانشجویی، فضای سلف سرویس دانشجویی
سلف سرویس دانشگاه با زیر بنای 1800 متر مربع در سال 1376 در محل پردیس دانشگاه افتتاح گردید و دارای آشپزخانه ، سالن غذا خوری خواهران ، سالن غذا خوری برادران ، سالن غذا خوری اساتید و بوفه دانشــجویی می باشد.
ظرفیت هر یک از سالنهای غذاخوری دانشجویی در حال حاضر 170 نفر می باشد.
|