۱۴۰۰/۰۳/۳۱
اطلاعیه وام دستیاری سال 1400
قابل توجه دانشجویان مقاطع تخصص و پی اج دی

قابل توجه دانشجویان مقاطع تخصص و پی اج دی

دانشجویان و دستیارانی که متقاضی دریافت وام قرض الحسنه به مبلغ 150/000/000ریال می باشند می توانند از تاریخ 1400/02/01تا 1400/02/15 به سیستم پرتال تسهیلات دانشجویی به آدرس https://portal.srd.ir  مراجعه و نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمایند .پس از ثبت نام متقاضیان در پرتال و ارسال لیست به صنذوق رفاه به ترتیب اولویت دانشجویان پیامکی از صندوق رفاه دریافت می کنند تا برای انجام مراحل بعدی به بانک مهر مراجعه نمایند .

مراحل ثبت نام : 1-مراجعه به سیستم پرتال تسهیلات دانشجویی 2-ثبت شماره دانشجویی و کدملی 3- درقسمت درخواست وام انتخاب گزینه دستیاری 4-ثبت درخواست

متقاضیان باید دارای حساب در نزد بانک قرض الحسنه مهر باشند .دانشجویان می توانند به طرق ذیل در بانک قرض الحسنه مهرافتتاح حساب نمایند :1 -از طریق موبایل بانک دانشجویان می‌توانند پس از نصب موبایل بانک با درج کد ملی و شماره تلفن همراه نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایند. در این روش شماره تلفن همراه می بایست به نام متقاضی بوده و پس از انجام مراحل کارت صادر شده به آدرس متقضی ارسال و یا در محل شعبه انتخابی تحویل ایشان خواهد شد .

2-مراجعه حضوری به شعب بانک مهر 3- از طریق اینترنت بانک

جهت تشکیل پرونده وام گیرنده (دانشجو) و ضامن می توانند همزمان یا به صورت مجزا به شعب بانک مهر مراجعه نمایند درصورت عدم حضور همزمان امکان مراجعه ضامن به کلیه شعب بانک مهر و مراجعه دانشجو صرفا به شعب مرکزی هر استان امکان پذیر خوهد بود .

مبلغ وام 150/000/000ریال با سود 4 درصد می باشد .وام دارای 8 ماه تنفس از زمان پرداخت و دوره بازپرداخت حداکثر 34 ماهه می باشد

دانشجو باید نسبت به معرفی یک ضامن کارمند یا دارای شغل آزاد به بانک اقدام نماید

دانشجویان می توانند جهت دریافت هر نوع اطلاعات با اداره رفاه تماس بگیرند. شماره تماس مستقیم 02833368550 و یا داخلی 2704

اداره رفاه معاونت دانشجویی فرهنگی 1400/1/28