۱۴۰۰/۱۰/۰۵
به همت مدیریت تعالی فرهنگی؛
كارگاه تخصصی فرهنگی با عنوان « سبك زندگی اسلامی با محوریت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب » در دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
به همت واحد مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه کارگاه تخصصی فرهنگی با عنوان « سبک زندگی اسلامی با محوریت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب » برگزار شد.

سبک زندگی اسلامی

این دوره آموزشی مصوب کارکنان با امکان بهره مندی دانشجویان به میزان ۱۰ ساعت با حضورکمیل یزدی مدرس دانشگاه های استان در سه جلسه در تاریخ های هفتم، چهاردهم و ۲۸ آذربرگزارشد.

دوره آموزشی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با هدف مقابله با تهاجم فرهنگی، بصیرت افزایی کارکنان و دانشجویان در حوزه حجاب، تبیین ارزش و اهمیت حجاب،اهمیت حجاب و نقش آن در تحکیم بنیان خانواده و حفظ امنیت در جامعه برگزارگردید.

شایان ذکر است که دوره آموزشی فوق مورد استقبال مخاطبین قرارگرفته و با حضور ۷۲۵نفر در سه جلسه برگزار گردید.

همچنین با توجه به رضایت مندی شرکت کنندگان  مقرر گردید در ماه های آتی جلساتی با عنوان سبک زندگی اسلامی شود.

6.0.9.0
    V6.0.9.0