۱۴۰۰/۱۰/۰۱
به همت کانون دانشجویی قلم؛
آخرین جلسه مرحله اول سیر مطالعاتی كتاب های شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
به همت کانون دانشجویی قلم، آخرین جلسه مرحله اول سیر مطالعاتی کتاب های شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

بینش مطهر

به گزارش مفدا قزوین، به همت کانون دانشجویی قلم، آخرین جلسه مرحله اول سیر مطالعاتی کتاب های شهید مطهری با تدریس مهدی گلدوزها، پنج شنبه ۱۸ آذر در دانشکده بهداشت و پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آثار شهید مطهری ازدیدگاه رهبر معظم انقلاب بررسی شد.

در ادامه  الهه حاجی نصیری دبیرکانون قلم اظهار داشت: شهید مطهری همچون معلم حیّ و حاضر و دلسوز در جمله به جمله کتاب هایش، خود را نمایان  و خواننده را راهبری میکند و مسائلی که در این کتب مطرح می‌شود جملگی گویا با گذر زمان کهنگی نمی پذیرد.

وی افزود: هرچه قدر بیشتر مطالب شهید مطهری برایمان روشن می‌شود حسرت عدم شناخت و استفاده بیشتر و بهتر آثار ایشان برای ما تازه تر می‌شود؛ امید است که بر این هدف نائل آمده و بتوانیم تمامی آثار ایشان را مورد مطالعه قرار دهیم.

شایان ذکر است؛ سلسه جلسات سیر مطالعاتی کتاب های شهید مطهری در راستای توصیه مقام معظم رهبری خطاب به جوانان و دانشجویان مبنی بر مطالعه کتاب های شهید مطهری برگزار می گردد.

گفتنی است؛ دانشجویان علاقه مند به شرکت در دوره مطالعاتی شهید مطهری میتوانند با روابط عمومی کانون قلم به آیدی qalam_qums_admin@ در ارتباط باشند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0