۱۴۰۰/۰۷/۲۶
ثبت نام بیست‌وششمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد تمدید شد
به دنبال ابلاغ آیین نامه «بیست‌وششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت» به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، مهلت ثبت نام در بیست و ششمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد تمدید شد.

جشنواره هدهد

به گزارش مفدا،  به دنبال ابلاغ آیین نامه بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، مهلت ثبت نام بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد تا ۱۵ آبان ماه تمدید شد.

بر این اساس علاقمندان «دانشجویان، کارمندان و اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور» در ۶ بخش :"آوایی"، "ادبی"، "پژوهشی"، "فن آوری"، "معارفی"، "هنری" طبق زمانبندی تعیین شده می‌توانند در این جشنواره بزرگ قرآنی شرکت کنند.

بر این اساس مهلت ثبت نام و ثبت آثار در این جشنواره تا ۱۵ آبان‌ماه جاری تمدید شده است، برگزاری آزمون‌های بخش معارفی به ۹ آذرماه جاری موکول و ثبت اطلاعات و مشخصات نفرات برتر بخش آوایی و معارفی نیز تا ۱۵ آذرماه تمدید گردیده است.

گفتنی است برگزاری آثار شرکت کنندگان در دو رشته "ترجمه‌خوانی" و "آیین سخنوری" از ارسال به صورت لوح فشرده mp۳ به صورت mp۴  باید انجام شود.

بیست‌وششمین دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور(هدهد) مانند سنوات گذشته در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار خواهد شد و در گروه دانشجویان در تعدادی از رشته‌ها، مرحله ملی نیز اجرا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به واحد قرآن و عترت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی قزوین مراجعه فرمایند.

جهت دریافت آیین نامه اینجا کلیک کنید.

V6.0.9.0