۱۴۰۰/۰۷/۱۱
به همت انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار انجام شد؛
بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین از شركت تولید كننده شیشه خودرو
به همت انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی و با هدف بازدید و آشنایی کار با کارگاه های مشمول قانون کار، دانشجویان مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی از یک شرکت تولید کننده شیشه خودرو بازدید کردند.
بازدید انجمن علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از شرکت تولید کننده شیشه خودرو

به گزارش مفدا قزوین، به همت انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی و با هدف بازدید و آشنایی کار با کارگاه های مشمول قانون کار و نیز روند تولید شیشه های خودرو از ابتدا تا محصول نهایی به عنوان بخش مهمی از ایمنی خودرو، دانشجویان مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی در دو گروه مجزا، چهارشنبه ۷ مهر از کارخانه سایپا شیشه بازدید کردند.

در این بازدید ضمن برگزاری جلسه با مسئولان و مدیران این شرکت و شرح فرایند تولید، اقدامات ایمنی صورت گرفته، تکنولوژی های به کار گرفته شده در محصول نهایی و همچنین نکات ایمنی توسط کارشناسان کارخانه تبیین شد.

همچنین در این بازدید شرح تئوریک و شماتیک تمامی مراحل تولید شیشه های خودرو اعم از مواد اولیه، فرایند تولید محصول نهایی تا مرحله بسته بندی در اتاق کنفرانس کارخانه انجام گرفت.

بررسی خط تولید شیشه از جمله کوره های موجود، اتوکلاو،کنترل کیفیت، برش شیشه های خام، بخش ایمنی کارخانه و توضیحات کارشناس بهداشت حرفه­ای در خصوص موارد ایمنی که در شرکت در حال انجام می­باشد و نیز فرم ها و چک لیست های ارزیابی ریسک و بررسی روزانه و ماهانه که توسط کارشناسان انجام می گردد نیز در این بازدید انجام شد.

V6.0.9.0