۱۴۰۱/۰۶/۲۲
  • کد خبر : ۱۷۶۲۶
استقبال دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشكی قزوین از زمین چمن مصنوعی در شش ماه اول سال
رییس تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: زمین چمن مصنوعی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ۶ ماهه ابتدایی امسال مورد استقبال دانشجویان پسر قرار گرفته و تاکنون بیش از ۱۵۰ بار توسط آن ها استفاده شده است.

935909.jpg

به گزارش مفدا قزوین، مریم خوئینی رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این مطلب افزود: به علت کمبود فضای ورزشی در دانشگاه و مناسب بودن هوا در این فصول، اداره تربیت بدنی همه روزه سه سانس از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۲، زمین چمن فوتسال را در اختیار دانشجویان قرارداد که با رزرو سانس به صورت حضوری وتلفنی به بازی فوتسال بپردازند؛ : مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

خوئینی در پایان خاطر نشان کرد: این برنامه در پاییز نیز ادامه دارد ودانشجویان با مراجعه به اداره تربیت بدنی میتوانند از این فضا استفاده نمایند.

امتیاز :  ۲.۰۰ |  مجموع :  ۱