۱۴۰۰/۰۷/۰۷
برگزیدگان مسابقه ورزشی مجازی تابستانه ۱۴۰۰ دانشگاه علوم پزشكی قزوین اعلام شدند
برگزیدگان مسابقه ورزشی مجازی تابستانه ۱۴۰۰ که به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار گردید اعلام شد.
جشنواره ورزشی

به گزارش مفدا قزوین، در تابستان ۱۴۰۰ اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین  اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی به صورت مجازی نمود و دانشجویان پسر در رشته شنا سوئدی ودانشجویان دختر در رشته طناب زنی در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

با داوری انجام شده در رشته شنا سوئدی که با مشارکت  ۱۳ورزشکار برگزار شد، "مهدی محرابی"  دانشجوی رشته پزشکی مقام اول، مهدی قلی زاده دانشجوی رشته هوشبری مقام دوم و عادل حیدری دانشجوی رشته پزشکی مقام سوم را کسب نمودند.

بخش طناب زنی با حضور ۱۵ورزشکار برگزار شد و "نیلوفر بامدادی" دانشجوی رشته اتاق عمل مقام اول، سونا موسی خانی دانشجوی رشته بهداشت عمومی مقام دوم و فاطمه سادات تقوی دانشجوی رشته پرستاری مقام سوم را کسب کردند

قابل ذکر است؛ به مقام های اول تا سوم این دوره از مسابقات به ترتیب یک میلیون و پانصد، یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کارت هدیه همراه با لوح ومدال اهدا گردید.

V6.0.9.0