• ساعت : ۰۰:۰۰
     ۱۴۰۱/۰۳/۱۱
چهارمین جلسه گروه اخلاق پزشكی در دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد

جلسه گروه اخلاق پزشکی

چهارمین جلسه گروه اخلاق پزشکی با حضور دکتر محمدرضا شیخی معاون فرهنگی دانشجویی و جمعی از مسئولین این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش مفدا قزوین، چهارمین جلسه گروه اخلاق پزشکی دانشگاه همچنین با حضور مدیر گروه اخلاق دانشگاه، معاون پژوهشی گروه اخلاق به دو عضو هیات علمی گروه اخلاق با گروه اخلاق دانشجویی، شنبه ۷ خرداد در سالن جلسات دانشکده پزشکی برگزار شد.

این جلسه با هدف هم اندیشی و آشنایی با مفاهیم اخلاق حرفه ای برگزار گردید و درخصوص ایجاد برنامه برای جذب حداکثری دانشجویان در گروه اخلاق مجازی، تدوین آیین نامه گروه، ایجاد تعامل بیشتر بین گروه اخلاق دانشجویی با گروه اخلاق پزشکی دانشگاه، شناسایی چالش های اخلاقی، نمایش فیلم  کلیپ با موضوعات اخلاق پزشکی بحث و تبادل نظر گردید تصمیمات لازم جهت ارتقا وضعیت موجود اتخاذ شد

شایان ذکر است در این جلسه مصوب شد گروهی با عنوان گروه اخلاق پزشکی دانشجویی در فضای مجازی تشکیل گردد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0