۱۴۰۰/۱۰/۰۱
به همت بسیج دانشجویی و اداره تربیت بدنی؛
اردوی یك روزه تفریحی- ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشكی قزوین در امامزاده اباذر برگزار شد
به همت بسیج دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اردوی یک روزه تفریحی- ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در امامزاده اباذر برگزار شد.

اردو

به گزارش مفدا قزوین، به همت بسیج دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اردوی یک روزه تفریحی- ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین پنج شنبه ۲۷ آذر با حضور در امامزاده اباذر برگزار شد.

این اردوی تفریحی با حضور ۲۶ نفر از دانشجویان دختر و کارشناس فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در امامزاده اباذر برگزار گردید.

در این اردوی ۱ روزه، دانشجویان پس از پیاده رویی دو ساعته در منطقه وصرف ناهار، در مسابقه ورزشی خلاقانه (بولینگ) شرکت کردند که این مسابقه مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و در پایان نیلوفر بامدادی، هانیه محمد بیگی والهه حاج نصیری مقام­های اول تا سوم را کسب نمودند.

در ادامه  جلسه آموزشی توسط کارشناس طبسنتی برگزار گردید و در پایان دانشجویان با بریدن کیک به مناسبت روز دانشجوبه این اروی یک روزه پایان دادند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0