• ساعت : ۰۷:۴۹
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۹
برگزاری واحد درسی "مهارت‌های زندگی" برای دانشجویان ورودی جدید دانشگاه علوم پزشكی قزوین
رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از ارائه درس "مهارت‌های زندگی " بصورت درس الزامی و بدون تاثیر در معدل کارنامه دانشجویی برای تمامی دانشجویان ورودی جدید دانشگاه خبر داد.

1010338.jpg

به گزارش مفدا قزوین، رامش حسین زاده رئیس اداره مشاوره و سلامت رون دانشگاه حسین زاده با بیان اینکه این درس هم اکنون در حال برگزاری برای کلیه رشته‌ها و مقاطع تحصیلی ورودی جدید می‌باشد، اظهار داشت: مباحثی که در این واحد درسی به آن پرداخته می‌شود، بخشی از مهارت‌هایی است که سازمان جهانی بهداشت توصیه کرده است.

وی افزود: این مهارت‌های پایه شامل ارتباط مؤثر و روابط بین فردی، مدیریت استرس، رفتار جرات‌مندانه و همچنین آشنایی با مواد مخدر و راه‌های مقابله با آن می‌باشد.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی قزوین تاکید کرد: تحقق دانش و آموخته‌های دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی در یک بافت تعامل انسانی صورت می‌گیرد، بنابراین کلیه دانشجویان به عنوان یک ابزار مهم در ارتقاء شغلی می‌بایست به این مهارت‌ها مجهز باشند؛ محتوای این دروس علاوه بر اینکه توانمندی‌های شغلی دانشجویان را افزایش می‌دهد، باعث افزایش توانمندی‌های آنها در بهبود روابط اجتماعی و ارتباط با دیگران، حل مشکلات و ارتقاء سلامت و کیفیت زندگی دانشجویان می‌گردد.

6.0.20.0
    V6.0.20.0