• ساعت : ۱۱:۴۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی در نخستین جشنواره ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های استان قزوین
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نخستین جشنواره ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های استان در رشته های آمادگی جسمانی، تنیس روی میز و والیبال شرکت کردند.

1007355.jpg

به گزارش مفدا قزوین، مریم خوینی رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این مطلب افزود:

به همت بسیج دانشجویی استان قزوین، نخستین لیگ ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه های استان، در شش رشته ورزشی آمادگی جسمانی، تنیس روی میز، والیبال، شطرنج، داژبال و فوتسال برگزار می گردد و ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سه رشته آمادگی جسمانی، تنیس روی میز و والیبال در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه این جشنواره، پنج شنبه ۸ دی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار گردید و تعدادی از ورزشکاران دانشگاه به نمایندگی در این مراسم حضور داشتند.

رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: برگزاری نخستین لیگ ورزشی دختران دانشگاه های استان قزوین بهمن آغاز می شود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0