۱۴۰۱/۰۲/۱۷
برگزیدگان مسابقات ورزشی جام رمضان دانشگاه علوم پزشكی قزوین در ۴ رشته مشخص شد
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین: برگزیدگان مسابقات ورزشی جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در ۴ رشته مشخص شد.

تربیت بدنی

به گزارش مفدا قزوین مریم خوینی ها با اعلام این خبر افزود: در مسابقات جام رمضان که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، دانشجویان پسر در رشته های دارت، مچ اندازی و فوتسال و دانشجویان دختر در رشته های دارت، پرتابتوپ در سبد و والیبال دونفره از ۲۸ فروردین الی ۶ اردیبهشت به رقابت پرداختند.

در مسابقات مچ اندازی پسران که با حضور ۱۲ شرکت کننده برگزار شد مصطفی حسینی، شایان درود گر وامید اسمعیلی به ترتیب مقام­های اول تا سوم را کسب کردند.

در رشته دارت که به صورت دوبل بین مسئولین دانشگاه ودانشجویان برگزار شد تیم داریوش سلطانی و مجید مجیدی مقام اول را کسب نمودند.

در مسابقات دارت دختران نیز تیم دکتر شیخی معاون فرهنگی دانشجویی و هلیا بیدقی اول شدند.

در پرتاب توب در سبد که با مشارکت ۱۶ نفر برگزار شد مرضیه شبانی،  نیلوفر سادات لوحی و صبا مرادی مقام­های اول تا سوم را کسب کردند.

والیبال دو نفره با حضور هشت تیم برگزار شد تیم "هیرو" متشکل از محدثه سادات حسینی ومبینا غلامحسینی اول وتیم متشکل از معصومه کاظمی وزهرا صادقی مقام دوم را کسب نمودند.

در پایان از مقام آوران با اهدا لوح وجایزه تقدیر شد.

شایان ذکر است؛ مسابقات فوتسال جام رمضان با حضور ۱۶ تیم از پنج دانشکده در سالن تربیت بدنی در حال برگزاری می باشد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0