۱۴۰۰/۰۹/۲۸
آغاز دوباره تمرینات تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشكی قزوین بعد ازایام كرونا
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین: پس از حدود ۲ سال دوری ازمسابقات حضوری به علت شیوع کرونا، تمرینات تیم فوتسال دانشگاه علوم پزشکی قزوین دوباره آغاز شد.
تربیت بدنی

به گزارش مفدا قزوین، مریم خوئینی ها رییس ادراره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این مطلب افزود: پس از حدود دو سال دوری از مسابقات حضوری وزارت بهداشت، مقرر گردید مسابقات فوتسال قهرمان کشوری دانشجویان را به مناسبت دهه مبارک فجر همانند سالهای گذشته گردد.

وی افزود: در مرحله اول مسابقات مناطق ده گانه برگزار می­گردد و تیم ­های برتر مناطق جواز حضور در مسابقات قهرمان کشوری را بدست می آورند؛ اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز از ابتدای آذر ماه با فراخوان ورزشی و دعوت از ورزشکاران فوتسالیست دانشگاه تمرینات تیم آغاز کرده است.

رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان گفت: تمرینات تیم فوتسال این دانشگاه زیر نظر مربی فوتسال حامد آقا حسینی آغاز شده و بازیکنان سه روز در هفته به صورت فشرده در تمرینات شرکت می نمایند تا بتوانند آمادگی لازم برای این مسابقات را بدست آورند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0