۱۴۰۰/۰۹/۲۲
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین :
فلسفه روز دانشجو استكبار ستیزی و عدالت خواهی است
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار داشت: فلسفه روز دانشجو استکبار ستیزی و عدالت خواهی است.

روز دانشجو دانشکده پرستاری

به گزارش مفدا قزوین دکتر محمدرضا شیخی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که با همکاری انجمن علمی پرستاری و  انجمن علمی مامایی  سه شنبه ۱۶ آذر با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن ورودی دانشکده پرشتاری و مامایی برگزار گردید، افزود: با تلاش و انرژی دانشجویان،  پیشرفت علمی کشور در راستای اهداف انقلاب اسلامی، با سربلندی ملی همراه خواهد بود.

در ادامه دکتر لیلی یکه فلاح، رییس دانشکده پرستاری و مامایی نیز ضمن تبریک روز دانشجو اظهار داشت: دانشگاه محل رشد و بالندگی دانشجویان در تمام ابعاد انسانی است و دانشجویان باید تلاش کنند بعد از اتمام دوره تحصیل به صورت یک انسان بالغ فرهیخته و دانا،  وارد جامعه گردند.

در این  مراسم با شکوه همچنین اساتید با بیان خاطرات دوران دانشجویی خود و گرفتن عکس یادگاری با دانشجویان همدل و همراه شدند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0