۱۴۰۰/۰۹/۲۲
جشنواره ورزشی روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
به همت اداره تربیت بدنی و به مناسبت روز دانشجو، جشنواره مسابقات ورزشی در دو بخش دختران و پسران در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

جشنواره ورزشی روز دانشجو

به گزارش مفدا قزوین، در نخستین روز این جشنواره ورزشی، مسابقه تنیس روی میز در خوابگاه پسرانه خلیج فارس میان دانشجویان برگزار گردید و احمد امیدی،  علیرضا افتخاری وعلی احمدیه به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.

در ادامه این مسابقات، شامگاه یکشنبه ۱۴ آذر در خوابگاه شهید سلیمانی مسابقه تنیس روی میز  برگزار گردید و در پایان جواد قاسمی موفق به کسب مقام اول عادل کامیاب رودسری مقام دوم و پیمان افشاری مقام سوم شدند.

در دومین روز این جشنواره ورزشی عصر دوشنبه ۱۵ آذر، مسابقه دارت در خوابگاه دخترانه بوستان برگزار شد ومهسا مهربان مقام اول، مرضیه شبانی مقام دوم وزهرا رحمان پور مقام سوم را بدست آوردند؛ همپنین در خوابگاه دخترانه گلستان نیز مسابقه خلاقانه ضربه توپ با راکت تنیس  برگزار شد و مهسا مهربان، زهرا حاجتی  وزهرا رحمان پور مقام­های اول تا سوم را کسب کردند.

شایان ذکر است؛ برگزاری این دوره از مسابقات به همت اصغر بخشی رابط خوابگاه شهید سلیمانی، مهدی قلی زاده رابط خوابگاه خلیج فارس، سارا مینه زاده رابط خوابگاه بوستان وعسل بشیری رابط خوابگاه گلستان انجام گرفت واداره تربیت بدنی با اهدا لوح وکارت هدیه  از مقام آوران تجلیل کرد.