۱۴۰۰/۰۷/۰۷
به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد؛
اعطای بسته های تربت مطهر امام حسین (ع) به بیماران و كادر درمان بیمارستان شهید رجایی
به مناسبت ایام اربعین حسینی و به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بسته های تربت مطهر امام حسین (ع) به بیماران و کادر درمان بیمارستان شهید رجایی اعطا شد.
اعطای بسته های تربت مطهر امام حسین (ع) به بیماران و کادر درمان بیمارستان شهید رجایی

به گزارش مفدا قزوین، در مراسمی با حضور خادمان حرم امام حسین (ع)، دکتر محمد رضا معاون فرهنگی دانشجویی، حجت الاسلام عسگری معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، سید ممتاز حسینی رییس اداره قرآن و عترت و جمعی از پزشکان، بسته های تربت مطهر امام حسین (ع) به بیماران و کادر درمان بیمارستان شهید رجایی اعطا و پرچم متبرک حرف امام حسین (ع) در فضای بیمارستان برافراشته شد.

شایان ذکر است این مراسم معنوی با استقبال پرشور بیماران و کادر درمان بیمارستان شهید رجایی همراه بود.

گفتنی است؛ در بخشی از این مراسم به رسم تقدیر سه تابلو با محتوای دفاع مقدس توسط مسئولین معاونت دانشجویی به این مرکز اهداء شد.

V6.0.9.0