۱۴۰۰/۰۷/۰۷
به همت ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛
موكب سلامت به مناسبت اربعین حسینی در سطح شهر قزوین برپا می گردد
به مناسبت اربعین امام حسین (ع) و با همکاری دانشجویان و اعضای ستاد اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی ، موکب سلامت در شهر قزوین برپا می گردد.
جلسه اردوهای جهادی

به گزارش مفدا قزوین، دومین جلسه ستاد فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور دکتر محمد رضا شیخی معاون فرهنگی دانشجویی، سید مهدی سید صادقی مدیر فرهنگی و سایر اعضا، چهارشنبه ۳۱ شهریور در کتابخانه فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار گردید.

در این جلسه،  ضمن ارائه گزارش فعالیت جهادی انجام شده در سه ماه دوم سال،  فعالیت جهادی سه ماه سوم سالجاری نیزتوسط اعضا بررسی گردید.

استعلام معاونت بهداشتی از معاونت فرهنگی دانشجویی جهت احراز هویت و صلاحیت دانشجویان داوطلب در امر واکسیناسیون، انجام هماهنگی بسیج دانشجویی با معاونت بهداشتی پیش از برگزاری اردوهای جهادی، گسترش اطلاع رسانی به دانشجویان جهت افزایش مشارکت در طرح " مجاهدین واکسیناسیون"، انجام بررسی لازم جهت امکان حضور کارشناس تغذیه و مشاوره ی خانواده در روستاها توسط معاونت فرهنگی دانشجویی و برگزاری موکب سلامت به مناسبت فرار رسیدن اربعین امام حسین (ع) در سطح شهر قزوین از مهم ترین مصوبات این جلسه بود.

V6.0.9.0