• ساعت : ۱۱:۳۸
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۲
طرح پایش سلامت روان برای تمامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین اجرا می شود
رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از آغاز اجرای طرح پایش سلامت روان برای کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خبر داد.

1007757.jpg

به گزارش مفدا قزوین، رامش حسین زاده رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، هدف از اجرای طرح سنجش روانشناختی دانشجویان را حفظ ، تامین و ارتقای سلامت روان دانشجویان در همه مقاطع و رشته ها از جمله دستیاران و دانشجویان دکترای تخصصی عنوان کرد.

وی افزود: سلامت روان در کنار سلامت جسم از ارکان موفقیت هر دانشجو در دوران تحصیل و اشتغال می باشد بنابراین طرح پایش سلامت روان برای وزارت متبوع و اداره مشاوره از اهمیت خاصی برخوردار است.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی قزوین ادامه داد: پرسشنامه مورد استفاده در این طرح بسیار کوتاه و حاوی ۲۳ سؤال است که فرد را در ۱۳ حوزه از جمله : افسردگی، خشم، خلق بالا ( مانیا)، اضطراب ، شکایت جسمانی، افکار خودآسیب رسان، روان پریشی (سایکوز)، مشکلات خواب و بیداری، مشکلات حافظه، وسواس، تجزیه (گسست)، کارکرد شخصیت، مصرف مواد و الکل و داروها بررسی می نماید.

وی تاکید کرد: دانشجویان با مشارکت حداکثری و پاسخ گویی صادقانه و درست به سؤالات می توانند به اجرای بموقع و موفقیت آمیز طرح کمک به سزایی نمایند.

حسین زاده خاطر نشان کرد: نتایج سلامت روان هر دانشجو محرمانه بوده و فقط توسط اداره مشاوره قابل مشاهده است.

رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در پایان اظهار داشت: از امتیازات افزوده شده به این دوره از غربالگری این است که در صورت وجود مشکل احتمالی در هر یک از حوزه ها، کتابچه های خودیاری مرتبط بارگذاری شده است که دانشجو علاوه بر مراجعه به اداره مشاوره و دریافت خدمات مشاوره روانشناختی بتواند از کتابچه ها نیز استفاده نماید.

6.0.20.0
    V6.0.20.0