• ساعت : ۱۲:۰۴
     ۱۴۰۱/۱۰/۰۳
  • کد خبر : ۲۰۱۲۶
مراسم ویژه شب یلدا در خوابگاه پسرانه شهید سلیمانی و خوابگاه دخترانه گلستان دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
به اهتمام مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین مراسم ویژه شب یلدا در خوابگاه پسرانه شهید سلیمانی و خوابگاه دخترانه گلستان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

به گزارش مفدا قزوین، به اهتمام مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قزوین مراسم ویژه شب یلدا با اجرای برنامه های متنوع و حضور پرشور دانشجویان دوشنبه ۲۸ آذردر خوابگاه پسرانه شهید سلیمانی و سه شنبه ۲۹ آذر در خوابگاه دخترانه گلستان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

شاهنامه خوانی، حافظ خوانی، مشاعره، برگزاری مسابقه، پذیرایی از دانشجویان با بسته های ویژه شب یلدا از جمله برنامه های اجرا شده در این مراسم بود که با استقبال دانشجویان همراه شد.

1001924.jpg

6.0.20.0