۱۴۰۱/۰۹/۲۳
بازدید دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین از بیست و سومین نمایشگاه دستاورد های پژوهی فناوری و فن بازار
به اهتمام انجمن علمی دانشجویی مهندسی بهداشت حرفه ای، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین از بیست و سومین نمایشگاه دستاورد های پژوهشی فناوری و فن بازار بازدید کردند.

994516.jpg

به گزارش مفدا قزوین، به اهتمام انجمن علمی دانشجویی مهندسی بهداشت حرفه ای، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دوشنبه ۲۱ آذر از بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی فناوری و فن بازار واقع در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران بازدید کردند.

دانشجویان از غرفه های های مختلف مستقر در نمایشگاه بازدید کردند؛ در این نمایشگاه شرکت های دانش بنیان با رویکرد های متفاوت و خلاقانه در حوزه های کاری مختلف ازجمله ساخت و تولید ، کار های پژوهشی و تحقیقاتی، طراحی و ساخت نرم افزار و... حضور داشتند.

شایان ذکر است؛ از مهم ترین دستاورد های این گونه بازدید ها آشنایی دانشجویان با دنیای پیرامون در حیطه کاری رشته های مختلف می باشد؛ همچنین دانشجو در این گونه نمایشگاه ها با نوع نگاه، زاویه دید متفاوت و افکار خلاقانه ی مخترعان و محققان دانشگاه های متخلف کشور آشنا می گردند.