• ساعت : ۰۷:۴۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۶/۱۲
رییس اداره تربیت بدنی خبرداد؛
اعزام تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشكی قزوین به چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر كشور
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از اعزام تیم های ورزشی دانشجویی به چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور خبر داد.

929796.jpg

به گزارش مفدا قزوین مریم خوئینی ها رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر افزود: ورزشکاران تیمهای شنا، تنیس روی میز و شطرنج پسر دانشگاه علوم پزشکی قزوین چهارشنبه ۹ شهریور با بدرقه رییس اداره تربیت بدنی، به چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور اعزام شدند و بعد از حدود دو سال عدم برگزاری این مسابقات به دلیل ویروس کرونا، مشعل بازیها ۱۰ شهریور با حضور ۶۳ دانشگاه دردانشگاه علوم پزشکی شهرکرد روشن می گردد.

وی افزود: اعضای تیم قزوین با دوماه تمرینات فشرده به این مسابقات اعزام شدند و سرپرستی این گروه به عهده محمد قائم جهان کارشناس اداره تربیت بدنی می باشد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0