۱۴۰۱/۰۵/۲۹
جلسه هماهنگی و توجیهی اعضای جدید كانون سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
با هدف آشنایی اعضای جدید؛ جلسه هماهنگی و توجیهی اعضای جدید کانون سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

با اعلام فراخوان ثبت نام اعضای جدید کانون سلامت و ثبت نام اولیه اعضای علاقه مند؛ نخستین جلسه با هدف آشنایی با تاریخچه و فعالیت های کانون سلامت در ادوار گذشته و هماهنگی برای اجرایی سازی برنامه های آینده ، با حضور علی امیری کارشناس اداره مشاوره و سلامت روان و مسئول کانون دانشجویی سلامت دوشنبه ۲۴ مرداد در اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.
در این جلسه که با حضور ۸ نفر از اعضای جدید برگزار شد؛ اعضا ضمن معارفه ، با روند تشکیل دوره جدید کانون سلامت و برنامه های بعدی کانون در سال تحصیلی آینده آشنا شدند.