۱۴۰۱/۰۲/۲۶
تیم فوتسال "كهكشانی ها" مقام اول مسابقات فوتسال جام رمضان دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین را كسب كرد
با حضور مسئولین دانشگاه و با برگزاری مسابقه فینال، تیم فوتسال کهکشانی ها مقام اول مسابقات فوتسال جام رمضان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین را کسب کرد.

تربیت بدنی

به گزارش مفدا قزوین، مرحله فینال و رده بندی مسابقات فوتسال جام رمضان که باحضور ۱۶ تیم از پنج دانشکده، از ۲۹ فروردین آغاز شده بود، چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت در سالن تربیت بدنی برگزار شد و تیم فوتسال کهکشانی ها مقام اول این دوره از مسابقات را کسب کرد.

در این دوره از مسابقات تیم­ کهکشانی ها متشکل از آرین حبیبی، حمیدمقیمی، امیرعباس قاسمی، سعیدمیرزائی، حمیدرضا اصغریان، مهدی زارعی، سیدامیر حسینی، عرفان عزتی، موفق به کسب مقام اول، تیم پدیده متشکل از محمدصالح قاسمی مدانی،  شایان صدری، محمد اکبری، رضا محمدپور، محمدرضا زنگنه، محمدقلی پناه، مجید کریمی، امیرحسین محمدخانی مقام دوم  و تیم هدی متشکل از امید اسماعیلی، آمانج علی محمدی،  سجاد درزی رامندی،  محمد رضا پیشداد، حسین صیفی، امیر حسین بیگدلی،  هادی عیوضی، علی قاسمی، مقام سوم این مسابقات را کسب کردند.

گفتنی است؛ مراسم اختتامیه این بازی­ها باحضور دکتر محمدرضا شیخی معاون فرهنگی دانشجویی، دکتر حاتم سروری مدیر دانشجویی و خانم خوینی ها رییس اداره تربیت بدنی برگزار شد و مقام آوران مدال، لوح وکارت هدیه دریافت کردند.

شایان ذکر است؛ قرعه کشی این دوره از مسابقات در روز ۱۵ماه مبارک رمضان با حضور نمایندگان تیم­ها در دفتر اداره تربیت بدنی انجام شد.