۱۴۰۱/۰۲/۰۴
جلسه هم اندیشی انجمن‌های علمی در دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
باحضور دکتر محمدرضا شیخی معاون فرهنگی دانشجویی؛ جلسه هم اندیشی انجمن‌های علمی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

انجمن های علمی

به گزارش مفدا قزوین، با توجه به ضرورت ارتقای سطح فعالیت انجمن‌های علمی در عرصه‌های مختلف و فراهم نمودن بستر تعامل بیشتر دبیران انجمن‌های علمی دانشگاه با حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه، ۳۰ فروردین جلسه هم اندیشی با حضور  مسوول انجمن‌های علمی معاونت و دبیران ۱۲ رشته در پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار گردید.

در این جلسه معاون فرهنگی دانشجویی با طرح چند سوال و با هدف ایجاد بستر درک مشترک از فعالیت‌های اجتماعی و علمی، دانشجویان را دعوت به صحبت کرده و در ادامه تمامی دبیران با بیان عملکرد، چالش‌ها و پیشنهادات خود، جلسه را مدیریت نمودند.

در ادامه این جلسه معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن قول مساعدت و همراهی در برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشجویان از آن‌ها خواستند که همچنان با انرژی و انگیزه در عرصه فعالیت‌های اجتماعی و علمی با شور و نشاط حضور داشته باشند. در پایان این نشست، برنامه صرف افطاری و شام برگزار گردید.