۱۴۰۱/۰۱/۲۹
  • کد خبر : ۱۳۹۳۱
نخستین جلسه شورای نظارت بر انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشكی قزوین در سال ۱۴۰۱ برگزار شد
با هدف بررسی عملکرد سال گذشته و ارتقاء سطح فعالیت انجمن های علمی، نخستین جلسه شورای نظارت بر انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سال ۱۴۰۱ برگزار شد.

جلسه نظارت بر انجمن های علمی

به گزارش مفدا قزوین، با هدف  بررسی عملکرد سال گذشته و ارتقاء سطح فعالیت انجمن های علمی، بیان عملکرد سال گذشته و بحث و گفتگو در خصوص چالش‌ها، نقاط قوت و ضعف و نیز بررسی پیشنهادات، جلسه شورای نظارت بر انجمن‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور دکتر محمدرضا شیخی معاون فرهنگی دانشجویی و سایر اعضا، چهارشنبه ۲۴ فروردین در دفتر معاون فرهنگی دانشجویی برگزار شد.

در این جلسه همچنین در خصوص نحوه هزینه کرد اعتبارات انجمن ­های علمی، حق الزحمه اساتید، گسترش تعامل انجمن‌ها با دیگر دانشگاه‌ها و مجامع علمی و نیز رفع چالش‌های سال گذشته بحث و بررسی بعمل آمد.

گفتنی است، این جلسه همچنین با حضور سید مهدی سیدصادقی مدیرفرهنگی، دکترحیدریان مدیرآموزشی دانشگاه، رئیس گروه اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت فناوری و تحقیقات، معاون فرهنگی دانشکده دندانپزشکی، معاون دانشکده بهداشت و پیراپزشکی، کارشناس فرهنگی دانشکده پرستاری مامایی و مسوول محترم انجمن‌های علمی معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.

شایان ذکر است؛ شورای نظارت بر انجمن‌های علمی بعنوان مرجع تصمیم گیری و سیاستگذاری‌های کلان در حوزه انجمن‌های علمی در هر دانشگاه می باشد که اعضا بر اساس دستورالعمل وزارتی دعوت و فعالیت می‌نمایند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0