اخبار واحد قرآن و عترت
همایش سلامت معنوی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

به همت ستاد اقامه نماز همایش "سلامت معنوی" با حضور دکتر اصغر قربانی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران به عنوان مدرس، دکتر پیمان نامدار رییس دانشگاه، دکتر محمدرضا شیخی معاون فرهنگی دانشجویی، حجت الاسلام سید قریش موسوی مدیر ستاد اقامه نماز استان، روسای بیمارستان ها و پرستاران و بهورزان در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

به گزارش مفدا قزوین، همایش سلامت معنوی با هدف ارائه آموزش های لازم به پرستاران و بهورزان برای ایجاد شرایط مساعد جهت ادای فریضه نماز بیماران در بیمارستان ها، سه شنبه ۲۴ دی در سالن اجتماعات شهید بابایی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.

در این همایش ۴ ساعته ضمن آموزش جامع نحوه وضو گرفتن ونماز خواندن بیماران در شرایط مختلف، در خصوص ایجاد فضا و امکانات لازم برای ادای فریضه نماز بیماران در بیمارستان هاو اقدامات انجام شده در این زمینه در بیمارستان بهارلو تهران توضیحات جامعی ارائه شد.

گفتنی است در پایان این همایش کتابچه و سی دی های آموزشی آموزشی در اختیار پرستاران و بهورزان قرار گرفت.