اخبار واحد تربیت بدنی
دور دوم المپیاد مجازی
دور دوم المپیاد مجازی ورزش های همگانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور آغاز شد

با اتمام دور اول المپیاد مجازی ورزش های همگانی ثبت نام ورزشکاران دانشگاه های علوم پزشکی کشورجهت مسابقات مرحله دوم در سه رشته لیوان چینی، هدف زنی والیبال و فریزبی آغاز شد.

به گزارش مفدا قزوین، با آغاز دور دوم المپیاد ورزش های همگانی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ۱۵ نفر از ورزشکاران دانشگاه علوم پزشکی قزوین با ارسال مدارک به واحد تربیت بدنی جهت شرکت در مسابقات اعلام آمادگی کردند.

ثبت نام اولیه دانشجویان انجام شده و از ۲۵ آبان الی ۲۹ آبان فرصت دارند تا با ارسال فیلم‌های ورزشی خود منتظر مرحله داوری مسابقات باشند.

گفتنی است نتایج دور نخست این المپیاد با مشارکت ۳۰ دانشجوی ورزشکار ازدانسگاه علوم پزشکی قزوین در رشته های آمادگی جسمانی، طناب زنی و روپایی سه شنبه ۲۰ آبان اعلام گردید؛ در آمادگی جسمانی دختران با حضور ۱۰۰نفر شرکت فاطمه سادات تقوی دانشجوی رشته پرستاری رتبه ششم را کسب کرد، در طناب زنی پسران با حضور۳۰ ورزشکارسیدایوب صلاح الدین دانشجوی رشته پزشکی یازدهم شد ودر رشته روپایی با حضور ۷۰شرکت کننده علی معصومی دانشجویی رشته پرستلری موفق به کسب رتبه ۱۶ شد.