دومین گروه « همتا یاران سلامت روان دانشجویان » در دانشگاه علوم پزشکی قزوین تشکیل شد
          بر اساس « آئین نامه گروه همتایاران سلامت روان دانشجویان  » ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هدف از تشکیل این گروه کمک به کاهش بروز و شیوع آسیب های روانی ـ اجتماعی ، ترویج خدمات نیمه حرفه ای راهنمایی و مشاوره و بهره مندی از جریان با نشاط و پویای دانشجویی می باشد.
         در این راستا ، رامش حسین زاده ـ رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی ـ از تشکیل دومین گروه همتا یاران سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مهر ماه سال جاری خبر داد . وی بیان داشت که " امسال فراخوان همتایار مورد استقبال بسیار خوب و قابل توجه دانشجویان قرار گرفته است. این گروه به صورت اختصاصی در زمینه ایدز و هپاتیت مورد آموزش قرار خواهند گرفت ، که اولین جلسه آموزشی آنها در تاریخ 13/7/96 با تدریس آقای دکتر نجف پور مدیر گروه ایدز و هپاتیت معاونت بهداشتی و با حضور بالغ بر 70 نفر از دانشجویان علاقه مند تشکیل گردید. این گروه ، پس از گذراندن دوره های آموزشی تعیین شده  قادر به ارائه خدمات یاورانه در سطح اولیه پیشگیری خواهند بود" .
       لازم به ذکر است که اولین گروه همتایاران سلامت روان دانشجویی در اسفند ماه سال گذشته طی مراسم ویژه ای رونمایی گردیده بود.