« حضور پررنگ کانون سلامت رفتار در همایش بهار علم ویژه دانشجویان ورودی جدید »
        امسال نیز همچون سال های گذشته در اولین روزهای شروع سال تحصیلی جدید ، دانشگاه علوم پزشکی قزوین با برپایی همایش بهار علم به دانشجویان ورودی جدید خوش آمد گفت . هر یک کانون ها و تشکل های دانشجویی با حضور در غرفه های جانبی همایش ، ضمن معرفی فعالیت های خود به افراد جدید ، تلاش داشتند که مخاطبین علاقه مند را جذب نمایند . حرکتی زیبا که با وجود به ظاهر انکسار ، نشان دهنده ی نوعی  وحدت و یکپارچگی است .  چرا که هریک از این فعالیت ها بخشی از ابعاد رشد فردی و اجتماعی انسان را مد نظر قرار داده است که افراد برای رسیدن به بالندگی یکنواخت و متعادل، نیازمند رشد متوازن هر کدام از این ابعاد می باشند .
      در این میان حضور پر تلاش اعضاء کانون سلامت رفتار با طراحی خاص غرفه خود که بیانگر آرم کانون شان بود نیز جلوه ای خاص به فضا  بخشید . کانون سلامت رفتار با هدف تأمین و ارتقاء سلامت در ابعاد چهار گانه( جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی) تحت نظارت اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه فعالیت می نماید و درطی سال های اخیر ، فعالیت های قابل توجهی را عرضه داشته است . این بار نیز اعضاء کانون با مشارکت اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه بسته های آموزشی و توانمند سازی ویژه دانشجویان ورودی جدید را تهیه کرده و در اختیار شرکت کنندگان قرار دادند .
این بسته شامل CD "کوله ای برای دانشگاه نوردی" ( شامل مهارت های زندگی مورد نیاز زندگی دانشجویی ) ، پمفلت های آموزشی و کاربردی ، آشنایی با اداره مشاوره و خدمات مشاوره ای و راه های ارتباطی با آن بود .