اخبار اسلايدي
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین از اردوهای جهادی

دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به اتفاق حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی، مسؤول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر محمدرضا شیخی، معاون دانشجویی - فرهنگی دانشگاه با جهادگران شرکت کننده در اردوی جهادی در منطقه الموت دیدار کردند و از نزدیک در جریان فعالیت ها و خدمات رسانی درمانی به مردم قرار گرفتند.

این بازدید، روز 26 مرداد 96 در روستای دستجر سفلی انجام شد و بازدید کنندگان از مراحل مختلف پذیرش بیماران، ارایه خدمات دندانپزشکی، سنجش سلامت و شنوایی سنجی جهادگران بازدید کردند.

در این دوره از اردوهای جهادی که از هشتم مرداد شروع شده است، تعداد 120 جهادگر مرد و زن در قالب سه گروه چهل نفره با نام «شکوفه سیب» شامل خواهران دانشجو، «خادمان مهدی( عج )» شامل برادران دانشجو و «جهادی بدون مرز» شامل دانش آموختگان رشته های مختلف پزشکی و پیراپزشکی، شرکت دارند و تا روز 28 مرداد به خدمات رسانی مشغول هستند.

در کنار گروه های جهادی درمانی، یک گروه دیگر فرهنگی حضور دارند که فعالیت های فرهنگی، عقیدتی، ورزشی و پاسخگویی به سوالات جوانان و نوجوانان روستایی را بر عهده دارند.

محل استقرار اردوی جهادی در مرکز سلامت جامعه روستای دستجرد سفلی است و مردم از روستاهای اطراف با وسیله نقلیه ای که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قزوین در اختیار جهادگران قرار داده است، به این مرکز مراجعه و پس از گرفتن خدمات به محل سکونت خود منتقل می شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن تقدیر و تشکر از شرکت کنندگان اردوی تابستانی جهادی، کار آنان را یک عمل انسانی دانست که با ایثار و تحمل سختی، خدمت مورد نیاز را به مردم روستایی ارایه می دهند و این فرصت را برای استفاده آنان فراهم کرده اند.

رییس دانشگاه که متخصص اطفال است، همزمان با بازدید، یکی از کودکانی که دارای تب شدید بود، معاینه کرد و فرایند درمان را با زبان ساده به مادر کودک یادآور شد.

بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 506335
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53325603 تعداد بازديد زيرپورتال: 1887542 اين زيرپورتال امروز: 1064 سایت در امروز: 6151 اين صفحه امروز: 22