اطلاعیه وام قرض الحسنه مهر ایران و صندوق رفاه سال 99

با سلام و احترام

به استحضار می‌رساند ؛صندوق رفاه در راستای انجام ماموریت های ذاتی و قانونی خود در خصوص حمایت از دانشجویان مستعد ،با نظر مساعد مقام عالی وزارت و همراهی سازمان برنامه و بودجه، جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنه به دانشجویان مقاطع Phd و  دکتری تخصصی، نسبت به انعقـاد تفاهم نامه‌ای با بانک قرض الحسنه مهر ایران اقدام نموده است .لذا به پیوست اطلاعیه ثبت نام و دستورالعمل وام به حضور ارسال می شود .خواهشمند است ترتیبی اتخاذ فرمایید که به رؤیت این دسته از دانشجویان رسانده شود، تا در مهلت مقرر با مراجعه به پرتال تسهیلات دانشجویی در سایت معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس vccs.qums.ac.ir اقدام نمایند .

شایان ذکر است اولویت ثبت نام در مرحله اول با دانشجویان متاهل ورودی سال 96 و قبل از آن بوده و زمان ثبت نام سایر دانشجویان در هفته های آتی اطلاع رسانی خواهد شد.

اطلاعیه وام

وام قرض الحسنه