سایر اخبار
ق
ب
عرفان خراسانی دبیر کانون فرهنگی و خیریه الست دانشگاه علوم پزشکی قزوین شد

طی حکمی از سوی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، "عرفان خراسانی" دبیر کانون فرهنگی و خیریه "الست" این دانشگاه قزوین شد.

به گزارش مفدا قزوین، طی حکمی از سوی حجت الاسلام حیدری، سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، "عرفان خراسانی" به مدت ۲ سال دبیر کانون فرهنگی و خیریه "الست" این دانشگاه شد؛

در حکم انتصاب دبیر کانون فرهنگی و خیریه "الست" دانشگاه علوم پزشکی قزوین که به امضای سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه رسیده؛ خطاب به دبیر این کانون آمده است:

با توجه به شایستگی و بنا به پیشنهاد و انتخاب شورای مرکزی کانون فرهنگی و خیریه الست،جنابعالی از تاریخ ۱۳۹۹/۳/۳ بمدت ۲ سال به عنوان دبیر کانون منصوب می شوید.

امید است در سایه عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر(عج) در انجام وظایف محوله و تحقق اهداف عالی نظام اسلامی موفق و موید باشید.

گفتنی است " عرفان خراسانی" دانشجویی رشته دندانپزشکی، پیش از این مسئول گروه مددکاری کانون فرهنگی و خیریه "الست" بود.