تازه ها
نظارت بر اصناف و پایش سلامت همشهریان به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام می‌شود

1399/8/27 سه‌شنبه

به همت گروه شکوفه سیب بسیج دانشجویی و قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی قزوین، نظارت بر میزان رعایت پروتکل های بهداشتی اصناف و پایش سلامت و مشاوره و آموزش بهداشت همشهریان انجام می‌شود.

به گزارش مفدا قزوین، نظارت برمیزان رعایت پروتکل های بهداشتی اصناف و پایش سلامت و مشاوره و آموزش بهداشت همشهریان توسط گروه شکوفه بسیج دانشجویی و قرارگاه جهادی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی قزوین از پنج شنبه ۲۲ آبان آغاز شده و پایش همه محله های شهر قزوین توسط این گروه انجام خواهد شد.

فعالیت گروه شکوفه سیب بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با هماهنگی مرکز بهداشت شهید بلندیان آغاز شده و گشت های سلامت محور در مساجد محله های شهر به ارائه خدمت می پردازند.

ارائه خدمات تخصصی به همشهریان از جمله برنامه های آتی این گروه می باشد و تا کنون ۳ ملحه نواب، هادی آباد و خیابان دانشگاه پایش شده اند.

گفتنی است؛گروه شکوفه سیب بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از ماه های گذشته در قالب طرح "اردوی نیمروزی سلامت" به ارائه خدمت به شهروندان پرداخته است و طرح یاد شده ۲ ماه در ماه توسط این گروه اجرا می گردد.

نظارت بر اصناف