تازه ها
حضور پررنگ دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ علوم پزشکی قزوین در دهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ

1398/3/5 يكشنبه

میزان مشارکت دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ در دهمین دوره از جشنواره بین المللی سیمرغ 1398از جهت تعداد ثبت نام کنندگان و ثبت آثار نسبت به سال 1397 آمار بیشتری را به خود اختصاص داده است.

بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با 676 اثر با مشارکت 156 نفر در این مرحله به کار خود پایان داد.

گفتنی است علاقمندان در دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، در پنج بخش تئاتر، فیلم، موسیقی، ادبی و هنرهای تجسمی جشنواره شرکت کردند و محدودیتی برای شرکت متقاضیان در رشته‌های مختلف وجود نداشت.

مهلت ثبت نام و ارسال آثار به این جشنواره از تاریخ پنجم دی ماه ۹۷ آغاز شد و بر اساس استقبال دانشگاهیان تا تاریخ 29 اردیبهشت ماه ۹۸ ادامه داشت.

دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در «بخش آزاد» ویژه دانشجویان، کارکنان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و جامعه پزشکی کشور، «بخش فرهنگ سلامت» ویژه دانشجویان تمام دانشگاه‌ها، مراکز و موسسات آموزش عالی کشور و «بخش بین‌الملل» با موضوع «فرهنگ سلامت» ویژه دانشجویان سراسر جهان در تابستان 98 برگزار خواهد شد.