تازه ها
از مدال آوران سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی قزوین تجلیل شد

1397/10/11 سه‌شنبه

به گزارش مفدا قزوین، این مراسم سه شنبه ۴ دی ماه با حضور "مهدی سید صادقی" قائم مقام معاون دانشجویی فرهنگی و "کوروش حاتم سروری" مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

در این برنامه دکتر محمدرضا شیخی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تاکید بر اهمیت ورزش به خصوص ورزش همگانی در دانشگاه و تشکر از تلاش های مسئولین بخش تربیت بدنی و ورزشکاران،خواستار روند روبه رشد ورزش در دانشگاه شد.

در ادامه خانم خوینی‌ها" سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه، ضمن تشکر از حمایت های معاون دانشجویی فرهنگی، گزارشی از سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان را ارائه نموده و در پایان از نفرات برتر با اهدای لوح وهدیه تقدیر شد.

شایان ذکر است، دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور با کسب ۲مدال طلا و نقره و ۳ برنز مقام نهم را در بین ۵۸ دانشگاه شرکت کننده کسب کرد.