اخبار اسلایدی
ارزیابی آمادگی جسمانی داوطلبین رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد

1399/8/12 دوشنبه

به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ارزیابی آمادگی جسمانی داوطلبین رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی، با هدف سنجش وضعیت بدنی و سیستم قلبی عروقی با انجام ۶ فاکتور آمادی جسمانی توسط اساتید این بخش انجام شد.

به گزارش مفدا قزوین، ارزیابی آمادگی جسمانی داوطلبین رشته فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی، با هدف سنجش وضعیت بدنی و سیستم قلبی عروقی با انجام ۶ فاکتور آمادی جسمانی توسط اساتید این بخش در سالن تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انجام شد.

در این فرایند، ۱۰ دختر و ۱۱ پسر از داوطلبین سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مورد ارزیابی قرار گرفتند و پس از تعیین رکودرها نمرات نهایی به اداره آموزش دانشکده پیراپزشکی ارائه شد.

گفتنی است؛ در سال تحصیلی جدید مقطع پذیرش دانشجویان رشته فوریت پزشکی پیش بیمارستانی از از کاردانی به کارشناسی ارتقا پیدا کرده برای نخستین بار داوطلبان خانم در این رشته افروده شدند.