اخبار اسلایدی
نشست صمیمی مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت با مدیران دانشجویی فرهنگی دانشگاه

1399/6/16 يكشنبه

در نشست مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با مدیران معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، وضعیت سلامت روان، فرهنگی، رفاهی، ورزشی دانشجویان و وضعیت خوابگاه های دانشجویی بررسی شد.

مهندس رحمان خدابنده لو؛ مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی، که طی سفر یک روزه همراه با دکتر سیما سادات لاری؛ معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت به قزوین سفر کرده با حضور در  دانشگاه علوم پزشکی، پای صحبت مدیران معاونت دانشجویی این دانشگاه نشست و کمبودها، تنگناهای موجود در حوزه تغذیه، اسکان و استانداردسازی خوابگاه ها، افزایش تسهیلات و وام دانشجویی، ورزشی و رفاهی به گفتگو پرداختند.

در این نشست که روز 12 شهریور 99 در سالن معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه برگزار شد، ابتدا دکتر حاتم سروری مدیر دانشجویی دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی به بیان اهم مشکلات و مسائل این معاونت پرداخت و در ادامه، کارشناسان رفاهی، بهداشتی، فرهنگی، ورزشی و مشاوران سلامت روان، مسائل و مشکلات دانشجویان در حوزه های خود را مطرح کردند.

دکتر سروری با اشاره به اسکان صد در صدی دانشجویان دختر غیر بومی در خوابگاه ها، ایجاد مشکلات بهداشتی و کمبود تجهیزات و فضای ورزشی را مطرح نمود و خواستار اختصاص بودجه، برای برطرف نمودن این مشکلات شد. وی همچنین کمبود فضای سالن غذاخوری دانشگاه را عنوان کرد و تامین بودجه برای افزایش فضا و تجهیزات مورد نیاز این سالن را خواستار شد.

در پایان مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به اتفاق مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه از خوابگاه دانشجویی گلستان بازدید کردند.