اخبار اسلایدی
مسابقات کاراته دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می گردد

1399/4/16 دوشنبه

به همت اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت؛

به همت اداره تربیت بدنی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسابقات کاراته (کاتای انفرادی) در دو بخش پسران و دختران برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می گردد.

به گزارش مفدا قزوین، مسابقات کاراته (کاتای انفرادی) در دو بخش پسران و دختران برای دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با شرایط ذیل برگزار خواهد شد:

* مسابقات در دو رده‌ی کمربندی (زیر قهوه ای) و (قهوه ای و مشکی) و چهار سبک ( شوتوکان، شیتوریو، وادوریو و گوجوریو) برگزار می‌گردد.

* دانشگاه‌ها محدودیتی در معرفی تعداد نفرات ندارند.

* زمان معرفی دانشجویان باید حتما رده کمربندی از طرف دانشگاه مربوطه اعلام گردد.

* جداول و گروه‌بندی مسابقات و همچنین زمان و نحوه برگزاری مسابقات پس از معرفی دانشجویان و براساس تعداد شرکت کنندگان توسط مسئولین برگزاری مشخص و به اطلاع دانشگاه‌های شرکت کننده خواهد رسید.

* در رده کمربندی زیر قهوه‌ای کاتاروها فقط مجاز به اجرای کاتاهای پایه می‌باشند.

* در رده کمربندی قهوه‌ای و مشکی اجرای کاتا به صورت آزاد بوده وکاتارو مجاز به تکرار یک کاتا نمی باشد.

علاقه مندان جهت شرکت در این دوره مسابقات می توانند جهت ثبت نام تا پایان تیر ماه با ۳۳۳۶۷۱۱۱-۰۲۸ اداره تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی قزوین تماس حاصل فرمایند.