اخبار اسلایدی
ضرورت افزایش توجه به کیفی سازی نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین: با گسترش روز افزون شبکه های اجتماعی و مجازی ضرورت افزایش توجه به کیفی سازی نشریات دانشجویی و توجه به سلایق و نیازهای دانشجویان بیش از پیش شده است.

به گزارش مفدا قزوین، مهدی تبارک در دومین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علوم پزشکی قزوین که با حضوراعضای این کمیته و جمعی از دانشجویان مدیر مسئول نشریات، چهارشنبه 8 خرداد ماه در دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید با اعلام این مطلب گفت: برگزاری کارگاه های عمومی و تخصصی گام اولیه و مهمی برای افزایش کیفی سازی نشریات است و از مدیران مسئول نشریات تقاضا داریم با توجه به حمایت های بی دریغ معاون فرهنگی و دانشجویی ها حضور فعال در این کارگاه ها داشته باشند.

وی افزود: با توجه به افزایش سرسام آور هزینه های چاپ پیشنهاد می گردد نشریات دانشجویی در ابتدای کار الکترونیکی منتشر و در صورت تایید کمیته ناظر بر نشریات در شماره های بعدی به صورت مکتوب منتشر شود.

تبارک ادامه داد:براساس آین نامه معاونت دانشجویی و فرهنگی ملزم به پرداخت کامل هزینه های نشریات نیست ولی در حال حاضر بیش از 95 درصد هزینه های چاپ نشریات توسط این معاونت پرداخت می شود و با توجه به افزایش هزینه های چاپ در صورتی که بخشی از این هزینه ها از محل فروش نشریات تامین شود فضای رقابتی میان نشریات ایجاد می گردد.

در ادامه این جلسه اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی و مدیران مسئول نشریات در خصوص نحوه کیفی سازی نشریات ،ضرورت انعکاس اخبار دانشگاه و مصاحبه های  اختصاصی با دانشجویان و اساتید، تربیت نیروهای متخصص و نحوه توزیع صحیح نشریات دانشجویی به بحث و تبادل نظر پرداختند.