اخبار اسلایدی
کارگاه مهارت های فرزند پروری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

علی امیری کارشناس ارشد روانشناسی کودک وکارشناس اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این کارگاه به ذکر نکاتی مهم در خصوص پرورش کودکان پرداخت.

وی با اشاره به اهمیت توجه به موارد پیش بینی کننده سلامت جسم و روان کودکان گفت:تولدساده،راحت وخوب، میزان درد و رنج در ۱۸ ماه اول زندگی، نوازش، برآورده شدن بی درنگ نیازهای جسمی و روانی کودک، دانایی و توانایی والدین،آغوش و شیر مادر از جمله مهم ترین مواردی است که  از تولد تا ۱۸ ماهگی کودکان باید مورد توجه قرارگیرد، چرا که پیش بینی کننده سلامت جسم و روان آن ها در آینده می باشد.

امیری در خصوص ویژگی های شکل گرفته در کودکان از تولد تا ۳ سالگی تاکید کرد:ضبط ها و درونی سازی،همانند سازی،نتیجه گیری،واکنش به محیط،اطمینان به خود،دیگران و جهان پیرامون،احساس امنیت یا ناامنی،اعتماد به نفس،حرمت به نفس و خوش بینی و بدبینی از دوران تولد تا ۳ سالگی کودک و براساس نوع رفتار والدین و اطرافیان شکل می گیرد.

وی در ادامه سلامت روان افراد را بر مبنای نوع شکل گیری ۲ پایه امنیت و اعتماد در کودکی استوار دانست و تاکید کرد: اگر این دو اصل اساسی در دوران کودکی شکل نگیرد و یا دچار آسیب شود،فرد در آینده به مشکلات روحی و روانی دچار خواهد شد.

شایان ذکر است این کارگاه با استقبال کارمندان،اساتید و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی قزوین همراه بود و در پایان ضمن پاسخگویی به سوالات شرکت کنندگان کتاب های مرتبط با مهارت های فرزند پروری جهت مطالعه بیشتر معرفی گردید.