3 سوالی که درباره ی روغن می پرسند.

1)چرا برخی روغن های مایع مخصوص سرخ کردن در زمستان جامد می شوند ؟

برای دانستن دلیل این مساله بهتر است بدانید کلمه ی روغن ، یک اصطلاح کلی برای محصولاتی است که از چند نوع اسید چرب و ترکیب روغنی مختلف تشکیل شده اند . برخی از ترکیب های مو جود در روغن ها ،تر کیب های فسفو لیپیدی و ترکیب های موم یا واکس مانند هستند . در فر ایند تولید روغن ها ،عملی به نام وینترایزینگ یا زمستانی کردن روی محصول انجام می شود تا این ترکیبات حالت مایع به خود بگیرند و در این حالت بماند.در اثر این عمل ،امکان ایجاد رسوب در روغن های مایعی که در هوای سرد نگهدای می شوند ، از بین می رود.اگر عمل زمستانی کردن روی روغنها انجام نشود یا درست صورت نگیرد ،شاهد ایجاد مواد جامدی خواهیم بود که این مواد از نظر تغذیه ای و سلامت ،هیچ مشکلی ندارند و به هیچ وجه  هم نشان دهنده ی فساد و کیفیت پایین روغن نیست.
برای ادامه مطلب دانلود کنید

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
سايت هاي مرتبط بيشتر
سايت هاي مرتبط بيشتر
بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 14888
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53275558 تعداد بازديد زيرپورتال: 1885809 اين زيرپورتال امروز: 763 سایت در امروز: 8088 اين صفحه امروز: 12