مقایسه ی 5 نوع گوشت پر مصرف ماکیان

مرغ ،ارزان و پر خاصیت

مقدار چربی گوشت مرغ با توجه به اینکه با پوست یا بدون پوست پخته شود ،محل (قطعه ) گوشت ،نژاد و تغذیه مرغ ،متغیر است. هر 100 گرم گوشت سینه مرغ ،کمتر از 3 گرم چربی دارد در صورتی که متوسط چربی گوشت ران پوست کنده مرغ ،5 تا 7 گرم در هر 100 گرم است.  گوشت مرغ اسید های چرب ترانس ندارد در صورتی که گوشت گاو حدود 2-5 درصد و گوشت گوسفند حدود 8 درصد اسید های چرب ترانس دارد. این گوشت یکی از منابع تامین اسید های چرب امگا 3 است .

 نیاز بدن افراد بالغ به ویتامین B3  با مصرف روزانه  100 گرم و کودکان با 50 گرم از گوشت مرغ  بر طرف می شود .گوشت مرغ با توجه به قیمت ارزان تر ،کیفیت بالاتر و البته چربی اشباع کمتر ،برای اقشار کم در آمد جامعه قابل استفاده است . و البته در سالهای اخیر مصرف آن در ایران افزایش یافته است.

دانلود ادامه مطلب

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
سايت هاي مرتبط بيشتر
سايت هاي مرتبط بيشتر
بازديدها
تعداد بازديد اين صفحه: 14901
تعداد بازديد کنندگان سايت: 53326070 تعداد بازديد زيرپورتال: 1887611 اين زيرپورتال امروز: 860 سایت در امروز: 6618 اين صفحه امروز: 5