كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
صفحه اصلي
اخبار
بازديدها
جستجو
سايت هاي مرتبط
سايت هاي مرتبط
فوتر
لوگو
محتوای صفحه داخلی
منوی اصلی
نوار راهبري
هدر
ورود
الگوی تغذیه در دانشگاه
بین خود و سرکه سیب فاصله نندازید
چند پرسش و پاسخ در مورد تغذیه
چرا با انجام کارهای خانه نمی توان لاغر شد ؟
  • 1394/9/12 پنجشنبه چرا با انجام کارهای خانه نمی توان لاغر شد ؟
    برای انجان هر فعالیتی اعم از بلند شدن از روی صندلی ،کار در آشپزخانه یا راه رفتن در خانه انرژی لازم است .این انرژی از ذخایر انرژی در بدن تامین می شود .بدن برای تامین این انژی ابتدا از قند خون و سپس از ذخیره کبدی استفاده می کند و بعد از آن نوبت به سوختن چربی ها می رسد .اگر رژیم غذایی فرد طوری باشد که بیش از آنچه انرژی دریافت می کند انرژی بسوزاند ،لاغر ....
سه پرسش از متخصصان تغذیه
  • 1394/9/9 دوشنبه سه پرسش از متخصصان تغذیه
    پرسش اول : مصرف ماهی کیلکا به چه کسانی توصیه می شود ؟ آیا این ماهی منبع مناسبی برای تامین کلسیم است ؟
غذا و سکته ی مغزی رابطه دارند ؟
  • 1394/8/19 سه شنبه غذا و سکته ی مغزی رابطه دارند ؟
    درجدول مرگ و میر ناشی از سکته مغزی ،جرایر مارشال با ثبت 4/240 مورد مرگ ومیر سالانه در صدر است و کشور قطر با ثبت 7/10 مورد کمترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده است . در این جدول ایران با ثبت سالانه 4/97 مورد مرگ ناشی از سکته ی مغزی در رتبه ی90 قرار دارد .طبق آمار سازمان نظام پزشکی ایران ،روزانه حدود 250 تا 300 مورد سکته ی مغزی در کشور گزارش می شودکه بیشترین دلیل ابتلا به آن فشار خون بالاست .پرسش و پاسخ زیر با دکتر محمد رضا وفا متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران ،درباره ی عوامل پیشگیری کننده ی بروز سکته ی مغزی است .
5 توصیه ی متخصصان تغذیه برای ترمیم زخم
  • 1394/8/12 سه شنبه 5 توصیه ی متخصصان تغذیه برای ترمیم زخم
    عوامل زیر در ترمیم زخم نقش دارند: 1-اسید آمینه ی ال آرژنین :اسید آمینه ها واحدهای تشکیل دهنده ی پروتئین ها هستند .اسید آمینه آرژنین در سنتز بافت های پروتئینی نقش دارد.و کمبود آن در بدن می تواند باعث کندی ترمیم زخم شود.مغزهایی مانند بادام و بادام زمینی منبع غنی ال آرژنین هستند اما اگر فردی نتواند این مواد را مصرف کند می تواند از قرص های 1000-500 میلی گرمی موجود در بازار در این زمینه استفاده کند که به بهبود سریع تر زخم می کند.(تحت نظر متخصص)
مقایسه 6 آرد پر مصرف
  • 1394/7/25 شنبه مقایسه 6 آرد پر مصرف
    مقایسه 6 آرد پر مصرف حقایق آردی به طور کلی غلات به تنهایی نمی توانند منبع خوب و کاملی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن باشند چون به اندازه ی لازم دارای همه ی اسید های آمینه ضروری نیستند و از نظر دو اسید آمینه ی لیزین و ایزو لوسین فقیرند.به همین دلیل همواره توصیه می شود غلاتی مانند گندم ،برنج ،جو و ذرت را با مواد غذایی دیگر مصرف کنید .این روزها آردهای بسته بندی شده ی غلات مختلف در فروشگاههای عرضه موادغذایی به چشم می خورند که شاید خیلی ها دوست داشته باشند اطلاعات بیشتری درباره ی آنها و کاربردشان داشته باشند.
ضرورت خود مراقبتی از نگاه کارشناس (خانم دکتر شیخ الاسلام ،متخصص اپیدمیولوژی تغذیه)
  • 1394/6/17 سه شنبه ضرورت خود مراقبتی از نگاه کارشناس (خانم دکتر شیخ الاسلام ،متخصص اپیدمیولوژی تغذیه)
    شما خانواده های محترمی که عاشق فرزندانتان هستید و سلامت و طول عمر همراه با سلامت برای آنها ،آرزو می کنید ،شما مسئولان سلامت که تلاش می کنید بار بیماری های غیر واگیر کم شود و این همه هزینه به دولت تحمیل نشود ،شما متولیان سامان دهی اقتصاد کشور و برنامه ریزان مالی که در تقسیم بودجه برای سازمان های مختلف کشور تلاش می کنید ،همه ی شما باید برای حفظ سلامت خود و تک تک افراد جامعه ،این نکته ها را مد نظر قرار دهید:
مطلب آموزشی در مورد ماست  از زبان دکتر دکتر آراسب دباغ مقدم
خواص پسته
  • 1394/6/2 دوشنبه خواص پسته
    پسته دارای مواد غذائی فراوانی است و بنابراین برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است.
خواص مغزها-(تخمه کدو)
کاشت انواع سبزی در خانه در گفتگو با دکتر عباس یدالهی
  • 1394/6/2 دوشنبه کاشت انواع سبزی در خانه در گفتگو با دکتر عباس یدالهی
    به بهانه شعار روز جهانی سلامت : ایمنی غذا از مزرعه تا سفره پرورش سبزی درخانه ، آپارتمان یا باغچه ی منزل ،کار بسیار خوبی است و سبزی هایی که با این روش خانگی پرورش پیدا می کنند ، باعث ایجاد امنیت خاطر برای خانواده ها می شوند اما محدودیت هایی هم در این زمینه وجود دارد .....
آیا به نان صنعتی نگهدارنده می زنند ؟
مقایسه 10 جنس مختلف ظروف پخت و پز
5 کلید برای غذایی سالم تر و ایمن تر
کاشت انواع سبزی در خانه در گفتگو با دکتر عباس یدالهی
  • 1394/2/8 سه شنبه کاشت انواع سبزی در خانه در گفتگو با دکتر عباس یدالهی
    به بهانه شعار روز جهانی سلامت : ایمنی غذا از مزرعه تا سفره پرورش سبزی درخانه ، آپارتمان یا باغچه ی منزل ،کار بسیار خوبی است و سبزی هایی که با این روش خانگی پرورش پیدا می کنند ، باعث ایجاد امنیت خاطر برای خانواده ها می شوند اما محدودیت هایی هم در این زمینه وجود دارد .....
چرا بعضی ها زود سیر می شوند ، بعضی ها دیر؟؟
3 سوالی که درباره ی روغن می پرسند.
مقایسه ی 5 نوع گوشت پر مصرف ماکیان
  • 1393/6/20 پنجشنبه مقایسه ی 5 نوع گوشت پر مصرف ماکیان
    مقدار چربی گوشت مرغ با توجه به اینکه با پوست یا بدون پوست پخته شود ،محل (قطعه ) گوشت ،نژاد و تغذیه مرغ ،متغیر است. هر 100 گرم گوشت سینه مرغ ،کمتر از 3 گرم چربی دارد در صورتی که متوسط چربی گوشت ران پوست کنده مرغ ،5 تا 7 گرم در هر 100 گرم است. گوشت مرغ اسید های چرب ترانس ندارد در صورتی که گوشت گاو حدود 2-5 درصد و گوشت گوسفند حدود 8 درصد اسید های چرب ترانس دارد. این گوشت یکی از منابع تامین اسید های چرب امگا 3 است .
1 2